About

Haiwany adalah projek digital yang terlibat dalam kesihatan haiwan, terutamanya untuk kepentingan haiwan peliharaan. Dengan kehadiran kami, diharapkan kami dapat mendidik semua pencinta haiwan di Malaysia melalui maklumat yang tepat, mudah difahami, dipercayai dan boleh diakses oleh sesiapa sahaja. Semua maklumat telah dikumpulkan oleh pasukan Haiwany daripada orang yang boleh dipercayai dalam bidang mereka.

Sebagai projek baru, kami bertekad untuk memberikan maklumat lengkap untuk memberikan penyelesaian kepada masalah kesihatan haiwan, terutamanya haiwan peliharaan yang sangat anda sayangi. Produk kami akan terus berkembang untuk memudahkan penjagaan, mengekalkan dan mengekalkan kesihatan haiwan kesayangan anda.

Haiwany ini sengaja dibentuk untuk semua elemen pencinta haiwan dapat membantu kemudahan pemuliharaan dan pendidikan untuk semua komuniti. Semua perkhidmatan dari Haiwany tersedia dalam versi web dengan maklumat yang boleh dipercayai, dan disokong oleh pihak yang berpengalaman dalam bidang masing-masing.