√ 3 Senarai Kedai Haiwan Best & Berkualiti di Balik Pulau

Anda boleh mencari kedai haiwan peliharaan di Balik Pulau dengan mudah.

Sama ada di pusat bandar, daerah, dan sekitarnya. Mana tidaknya, bukan hanya satu kedai yang menjual bekalan haiwan peliharaan tetapi banyak.

Beberapa kedai haiwan peliharaan telah menjadi pusat destinasi untuk pencinta haiwan kesayangan yang ingin membeli haiwan, atau makanan, sangkar dan aksesori lain.

Malah, sebilangan besar daripada mereka kadangkala turut menyediakan tempat perlindungan, pemeriksaan dan penjagaan haiwan peliharaan.

Dilaporkan dari pelbagai sumber, berikut adalah senarai kedai haiwan peliharaan di Balik Pulau yang bagus, lengkap, murah dengan servis yang memuaskan.

Senarai Kedai Haiwan Famous di Balik Pulau

1

Chee Wah Petshop – Balik Pulau

Reviews : 4.0 ⭐⭐⭐⭐

Mencari kedai bekalan haiwan peliharaan terdekat di sekitar kawasan Sukun yang mempunyai produk lengkap, murah dan berkualiti? Cuba datang ke Chee Wah Petshop – Balik Pulau.

Alamat396, Jalan Tun Sardon, 11000 Balik Pulau, Pulau Pinang, Malaysia
Waktu OperasiIsnin – Ahad : 10.00–22.00

2

Kedai Haiwan Peliharaan Wai Keet Enterprise

Reviews : 5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

Menurut ulasan pelanggan, Kedai Haiwan Peliharaan Wai Keet Enterprise bukan sahaja mempunyai produk yang pelbagai, tetapi juga menawarkan harga yang kompetitif.

Perkhidmatan ini mesra dan sangat membantu, terutamanya untuk pemula yang baru memasuki dunia pencinta haiwan peliharaan.

Alamat5, Lintang Bukit Penara 10, 11020 Balik Pulau, Penang, Malaysia
Waktu OperasiIsnin – Ahad : –

3

Blue Crystal Pets Shop

Reviews : 4.1 ⭐⭐⭐⭐

Pelbagai makanan untuk kucing, anjing, hamster, arnab, vitamin, ubat kutu, mainan dan aksesori haiwan adalah produk yang anda boleh dapatkan di sini.

Alamat382, Jalan Genting, Mukim 5, 11020 Balik Pulau, Pulau Pinang, Malaysia
Waktu OperasiIsnin – Ahad : 11.00–19.30
Rabu : Tutup

Leave a Comment